Dock&Bay UK

Dock&Bay UK

Иновативни къпри, тюрбани, бански, пончо от рециклирани материали в биоразградими опаковки! "Удобство за Вас- грижа за природата” е мотото на марката, създадена от двама млади пътешетвеници, решени да направят Земята едно по-добро място за живеене. Освен Еко-отговорни, продуктите са изключително свежи и леки ,попиват отлично, съхнат 3 пъти по-бързо и не задържат влага и миризми. Всяка кърпа е в комплект с текстилна торбичка в същия дизайн, което ги прави супер компактни и удобни за носене или пътуване. Всяка година компанията избира различна  еко организация, която да подрепи с част от приходите си- WDC, Rainforest Alliance, , WWF, One Three Planet.

Dock&Bay UK

Dock&Bay UK Изображение

Иновативни къпри, тюрбани, бански, пончо от рециклирани материали в биоразградими опаковки!

"Удобство за Вас- грижа за природата” е мотото на марката, създадена от двама млади пътешетвеници, решени да направят Земята едно по-добро място за живеене.
Освен Еко-отговорни, продуктите са изключително свежи и леки ,попиват отлично, съхнат 3 пъти по-бързо и не задържат влага и миризми. Всяка кърпа е в комплект с текстилна торбичка в същия дизайн, което ги прави супер компактни и удобни за носене или пътуване.
Всяка година компанията избира различна  еко организация, която да подрепи с част от приходите си- WDC, Rainforest Alliance, , WWF, One Three Planet.
Сравнение на продукти