Сортиране

Производители

Baba's Soapery

Baba's Soapery

Чисти натурални продукти, ръчно изработени по традиционни занаятчийски методи, с грижовно подбрани съставки и ухание на природа. Съдържат растителни масла, майсторски комбинирани в различни формули за радост на кожата и сетивата. Всички продукти са изцяло веган, изработени са без палмово масло и са опаковани по устойчив и природосъобразен начин БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ!  За всеки продаден продукт се дарява процент от стойността му в помощ на възрастни хора от най-бедния район на България чрез благотворителната организация Проект Северозапад, която осигурява грижа в дома, доставка на храна и здравни прегледи на десетки българи, които живеят под прага на бедност. 

Baba's Soapery

Baba's Soapery Изображение

Чисти натурални продукти, ръчно изработени по традиционни занаятчийски методи, с грижовно подбрани съставки и ухание на природа. Съдържат растителни масла, майсторски комбинирани в различни формули за радост на кожата и сетивата. Всички продукти са изцяло веган, изработени са без палмово масло и са опаковани по устойчив и природосъобразен начин

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ! За всеки продаден продукт се дарява процент от стойността му в помощ на възрастни хора от най-бедния район на България чрез благотворителната организация Проект Северозапад, която осигурява грижа в дома, доставка на храна и здравни прегледи на десетки българи, които живеят под прага на бедност. 

Сравнение на продукти