• Начало
 • Условия за ползване и политика за поверителност. Защита лични данни

Условия за ползване и политика за поверителност. Защита лични данни

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ и ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

----

PODREDENI.EU е уебсайт за on-line пазаруване, който се управлява от АДМИНИСТРАТОР: АРМОНИК ЕООД , с адрес на регистрация гр. София, ж.к. Стрелбище, ул. "Йордан Йовков" 13, BG201914470 и се използва от ПОТРЕБИТЕЛИТЕ - всяко физическо или юридическо лице, което използва услугите на сайта, при условията, посочени по-долу.

 1. Настоящите общи условия представляват споразумение между Администратора и Потребителя и съдържат условията за използването на уебсайта. Условията се прилагат еднакво за регистрирани и за нерегистрирани потребители и приемането им е задължително за използването на сайта.
 2. Общите условия влизат в сила от момента, в който Потребителят използва за пръв път сайта. Те са приложими при всяко посещение и използване на сайта и са валидни до преустановяване използването на сайта.
 3. Услугите в сайта, предоставени от Администратора включват:
  • Предоставяне на достъп през уеб браузър до информацията от този сайт.
  • Продажба на продукт от сайта. При направа на поръчка онлайн, Потребителят заявява желание да получи определена стока срещу заплащане.
  • Доставка на продукт от сайта. Доставката се осъществава с куриерска фирма, за сметка на Потребителя при поръчки до 60 лв.
  • Връщане на стока. Съгласно закона за защита на потребителите ЗЗП чл.55 Потребителят има право да върне или замени закупен продукт в рамките на 14 дни от дата на закупуване. Върнатият продукт трябва да е в изряден търговски вид, без следи от употреба. При спазване на условията за върната поръчка, се възстановява пълната сума на Потребителя.
 4. С използването на уебсайта и направена поръчка, Потребителят приема и дава своето информирано изрично съгласие, личните му данни - име ,телефон и адрес за доставка да бъдат събирани, обработвани и съхранявани от Администратора, който ще ги използва ЕДИНСТВЕНО и САМО с цел правилното, безпроблемно и пълноценно реализирана онлайн поръчка.
 5. Администраторът предприема мерки за защита на личните данни на потребителите, следвайки политиката си за поверителност и съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни и други приложими разпоредби на българското и европейското право.

УСЛОВИЯ ЗА ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ ПО ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ И РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679

  1. За да използва САЙТА, ПОТРЕБИТЕЛЯT дава съгласието си АДМИНИСТРАТОРА да събира и обработва личните му данни и декларира, че е запознат/а с:
   • целта и средствата за обработка на личните данни;
   • доброволния характер на предоставянето на данните;
   • правото на достъп, на коригиране и на изтриване на събраните данни;
  2. С регистрирането си в САЙТА или извършване на ПОРЪЧКА и попълването на формуляра с лични данни, ПОТРЕБИТЕЛЯT декларира, че е съгласен всички предоставени от него лични данни да бъдат включени в базата данни на АДМИНИСТРАТОРА и дава своето изрично и недвусмислено съгласие, че личните му данни, могат да бъдат съхранявани и използвани от АДМИНИСТРАТОРА за:
   • Оформяне и изпращане на поръчки
    За да направите поръчка е необходимо да предоставите следните лични данни, необходими за изпълнението на поръчката Ви:
    • Две имена
    • Tелефон
    • Имейл адрес
    • Адрес за доставка (може да бъде посочен и офис на куриера)
   • Контактна форма
    Информацията, предоставена от ПОТРЕБИТЕЛЯ посредством формата за контакти на сайта, се използва само за обратна връзка от страна на АДМИНИСТРАТОРА и се пази до 30 дни, след приключване на кореспондецията. Предоставените данни, през контактната форма от ПОТРЕБИТЕЛЯ, няма да бъде използвана за маркетингови цели!
  3. АДМИНИСТРАТОРЪТ няма да предоставя каквато и да било лична информация на трети лица.

Поверителността на личните Ви данни е важна за нас!

Сравнение на продукти