Спасете почвата!

20.04.2022 15:37:10

Спасете почвата!

"Спасете Почвата" е световно движение, стартирано от Садгуру- индийски йоги, мистик и визионер за разрешаване на проблемите с почвата.  Целта е  обединяване на хора от цял свят, които да настояват за доброто състояние на почвата и да оказват влияние върху държавните ръководители за въвеждане на  национална политика за увеличаването на органичното съдържание в обработваемата земя.
Една трета от почвата в света е с влошени показатели и повече от 90% може да деградира до 2050 г., показват данни на ООН. За образуването на няколко сантиметра почва са необходими 1000 години.

"В този момент, най-сериозното екологично предизвикателство пред човечеството е деградацията на почвата. Трябва да Съзнаваме, че когато погубваме Почвата, това ще погуби планетата. Всички други проблеми имат значение само ако имаме планета"

За да популяризира кампанията Садгуру (64-годишен) започва поход на мотор от Великобритания на 21 март  и ще премине 30 000 км през Европа и  Близкия изток (вкл България на 19.04) . За 100 дни ще премине през 27 държави. Крайната цел е посланието да достигне до 3,5 милиада души, което е 60% от световния електорат.

Отговорността е НАША!

Прочетете повече на:

https://www.consciousplanet.org/bg

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Грижа за природата

Грижа за Природата— Актуално от PODREDENI.EU

Спасете почвата!

Спасете почвата!

"Спасете Почвата" е световно движение, стартирано от Садгуру- индийски йоги, мистик и визионер за разрешаване на проблемите с почвата.  Целта е  обединява "Спасете Почвата" е световно движение, стартирано от Садгуру- индийски йоги, мистик и визионер за разрешаване на проблемите с почвата.  Целта е  обединява 2022-04-20T16:03:59+03:00 Спасете почвата!

<div class="post__content col-sm-10"> <p>"Спасете Почвата" е световно движение, стартирано от Садгуру- и<span>ндийски йоги, мистик и визионер</span>&nbsp;за разрешаване на проблемите с почвата. &nbsp;Целта е &nbsp;обединяване на хора от цял свят, които да настояват за доброто състояние на почвата и да оказват влияние върху държавните ръководители за въвеждане на &nbsp;национална политика за увеличаването на органичното съдържание в обработваемата земя.<br />Една трета от почвата в света е с влошени показатели и повече от 90% може да деградира до 2050 г., показват данни на ООН. За образуването на няколко сантиметра почва са необходими 1000 години.</p> <p>"В този момент, най-сериозното екологично предизвикателство пред човечеството е деградацията на почвата. Трябва да Съзнаваме, че когато погубваме Почвата, това ще погуби планетата. Всички други проблеми имат значение само ако имаме планета"</p> <p>За да популяризира кампанията Садгуру (64-годишен) започва поход на мотор от Великобритания на 21 март &nbsp;и ще премине 30 000 км през Европа и &nbsp;Близкия изток (вкл България на 19.04) . За 100 дни ще премине през 27 държави. Крайната&nbsp;цел е посланието да достигне до 3,5 милиада души, което е 60% от световния електорат.</p> <p>Отговорността е НАША!</p> <p>Прочетете повече на:</p> <p><a href="https://www.consciousplanet.org/bg" title="Прочетете повече">https://www.consciousplanet.org/bg</a></p> <div class="cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql o9v6fnle ii04i59q"> <div dir="auto"></div> </div> <div class="cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql o9v6fnle ii04i59q"></div> </div> <p></p>

Сравнение на продукти