Имате нужда от помощ? 0888170767
0700 18 338

Очаквайте новите продукти Dock&Bay

05.09.2022 10:43:05

Очаквайте новите продукти Dock&Bay

Нямаме търпение да ви представим новите продукти на Dock&Bay за 2023 г:-)))

Обновени и още по-свежи кърпи за баня, спорт, плаж, с възможност за съчетаване с любимите тюрбани за коса в нови десени.

Възможностите за еко-баня се допълват и от новата линия

 - Халати за баня

Разкошно меки, супер абсорбиращи и с разнообразие от десени. Вашият SPA ден ви очаква и не е проблем да се изцапате с етерично масло или шоколад, защото съхнат 2 пъти по-бързо.

И ОЩЕ:

- Семейни одеала за пикник

С достатъчен размер да побере цялото семейство за хапване, игри и почивка. Напълно
водоустойчивият долен слой предпазва от влажна трева или почва.  Горният слой е
направен от типичният бързосъхнещ материал, така че да няма стрес, ако някой
разлее нещо:-)). Освен това има дупка в средата, в която да поставите чадър, ако не налага.

- Кърпи за домашни любимци

Многократно сме казвали, че другото име на марката е DOG&Bay. Вече не се налага четириногите ни приятели да "крадат" нашите кърпи, защото ще си имат собствени. От познатият вафлен материал, но  по-дебел, по-абсорбиращ, издържлив и предназначен само за кучета. Кърпата ще попие излишната влага от козината на вашия "другар", изсушавайки го за супер бързо време, без да задържа миризма.

Със собствена торбичка, в която можете да съхранявате не само кърпата, но и всичко необходимо за вашата разходка

 - Чанти

Сгъваема чанта, която може да издържи 100 пъти собственото си тегло или приблизително 10 кг. 
Какво можем да съберем? Ами всичко : храна, 9 бутилки вино или 10 кърпи Dock & Bay
Да, всичките. И всичко ще е в тон!

И всичко, разбира се, от 100% рециклирани материали!!!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новости

Нови продукти— Онлайн от PODREDENI.EU

Очаквайте новите продукти Dock&Bay

Очаквайте новите продукти Dock&Bay — Само в PODREDENI.EU

Новите продукти на Dock&Bay за 2023 г - халати за баня, одеала за пикник, кърпи за кучета , чанти за пазар. Всичко от рециклирани материали! Новите продукти на Dock&Bay за 2023 г - халати за баня, одеала за пикник, кърпи за кучета , чанти за пазар. Всичко от рециклирани материали! 2022-09-05T11:00:43+03:00 Очаквайте новите продукти Dock&Bay

<p>Нямаме търпение да ви представим <strong>новите продукти на Dock&amp;Bay за 2023 г:-)))</strong></p> <p>Обновени и още по-свежи кърпи за баня, спорт, плаж, с възможност за съчетаване с любимите тюрбани за коса в нови десени.</p> <p>Възможностите за еко-баня се допълват и от новата линия</p> <p><strong>&nbsp;- Халати за баня</strong></p> <p>Разкошно меки, супер абсорбиращи и с разнообразие от десени. Вашият SPA ден ви очаква и не е проблем да се изцапате с етерично масло или шоколад, защото съхнат 2 пъти по-бързо.</p> <p>И ОЩЕ:</p> <p><strong>- Семейни одеала за пикник</strong></p> <p><span class="Y2IQFc" lang="bg">С достатъчен размер да побере цялото семейство за хапване, игри и почивка. Напълно <br />водоустойчивият долен слой предпазва от влажна трева или почва. &nbsp;Горният слой е <br />направен от типичният бързосъхнещ материал, така че да няма стрес, ако някой <br />разлее нещо:-)). Освен това има дупка в средата, в която да поставите чадър, ако не налага.</span></p> <p><strong>- Кърпи за домашни любимци</strong></p> <p>Многократно сме казвали, че другото име на марката е DOG&amp;Bay. Вече не се налага четириногите ни приятели да "крадат" нашите кърпи, защото ще си имат собствени. От познатият&nbsp;<span class="Y2IQFc" lang="bg">вафлен материал, но &nbsp;по-дебел, по-абсорбиращ, издържлив и предназначен само за кучета. Кърпата ще попие излишната влага от козината на вашия "другар", изсушавайки го за супер бързо време, без да задържа миризма.</span></p> <p><span class="Y2IQFc" lang="bg">Със собствена торбичка, в която можете да съхранявате не само кърпата, но и всичко необходимо за вашата разходка</span></p> <p>&nbsp;<span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif;"><strong>- Чанти</strong></span></p> <pre class="tw-data-text tw-text-large tw-ta" data-placeholder="Translation" id="tw-target-text" dir="ltr"><span class="Y2IQFc" lang="bg" style="font-family: verdana, geneva, sans-serif;">Сгъваема чанта, която може да издържи 100 пъти собственото си тегло или приблизително 10 кг. <br />Какво можем да съберем? Ами всичко : храна, 9 бутилки вино или 10 кърпи Dock &amp; Bay<br />Да, всичките. И всичко ще е в тон!</span></pre> <p></p> <p><strong>И всичко, разбира се, от 100% рециклирани материали!!!</strong></p>

Сравнение на продукти