НОВО!!!  Смарт домакинство

21.01.2021 09:02:14

НОВО!!! Смарт домакинство

Ние от PODREDЕNI.EU не  преставаме да търсим интересни и иновативни продукти, създадени с грижа за околната среда. Както много пъти сме казвали, мисията ни е да "подреждаме" ежедневието с лекота и удобство, но  и с принос за едно по-добро бъдеще.

Когато за пръв път се сблъскат с авангардните продукти на THAT!, повечето хора не могат да не възкликнат „Уау! Това е удивително! Комбинирайки най-новите технологии в материалите, с естетиката на съвременния начин на живот, THАT! създава продукти за домакинството, изпълнени с практичност и впечатляващ дизайн. 

Носители на големи международни награди за дизайн: Red-Dot,  iF, - Germany  GIA- USA, GOOD DESIGN – JAPAN, иновативните продукти на THAT! са вече при нас/вас!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новости

Нови продукти— Онлайн от PODREDENI.EU

НОВО!!! Смарт домакинство

НОВО!!! THATINVENTIONS - СМАРТ ДОМАКИНСТВО

Ние от PODREDЕNI.EU не  преставаме да търсим интересни и иновативни продукти, създадени с грижа за околната среда. Както много пъти сме казвали, мисията н Ние от PODREDЕNI.EU не  преставаме да търсим интересни и иновативни продукти, създадени с грижа за околната среда. Както много пъти сме казвали, мисията н 2021-01-21T10:19:42+02:00 НОВО!!!  Смарт домакинство

<div> <p>Ние от PODREDЕNI.EU не &nbsp;преставаме да търсим интересни и иновативни продукти, създадени с грижа за околната среда. Както много пъти сме казвали, мисията ни е да "подреждаме" ежедневието с лекота и удобство, но &nbsp;и с принос за едно по-добро бъдеще.</p> <p>Когато за пръв път се сблъскат с авангардните продукти на THAT!, повечето хора не могат да не възкликнат &bdquo;<strong>Уау! Това е удивително! </strong>Комбинирайки най-новите технологии в материалите, с естетиката на съвременния начин на живот, THАT! създава продукти за домакинството, изпълнени с практичност и впечатляващ дизайн.&nbsp;</p> <p>Носители на големи международни награди за дизайн: Red-Dot, &nbsp;iF, - Germany &nbsp;GIA- USA, GOOD DESIGN &ndash; JAPAN, иновативните продукти на THAT! са вече при нас/вас!</p> </div> <p></p>

Сравнение на продукти