Имате нужда от помощ? 0888170767
0700 18 338

Dock&Bay в подкрепа на Тhe Hunger Project

28.04.2023 09:04:28

Dock&Bay в подкрепа на Тhe Hunger Project

Както вече знаете, всяка година Dock&Bay избират кауза и организация, която да подкрепят, дарявайки 20% от печалбата си.

Тази година това е THE HUNGER PROJECT

Визията на The Hunger Project е за свят, в който всяка жена, мъж и дете водят здравословен и пълноценен живот, постигнат самостоятелно и изпълнен с достойнство. Идеята е,  не привличането на спешна хуманитарна помощ, а въвеждането на устойчиви стратегии, с които  да се сложи край на глада и бедността. Самостоятелното отглеждане на храна е в основата на проекта, който е ориентиран основно към жените като символ на новия живот.

Проектът се осъществява с помощта на множество партньорски организации и включва 13 програмни страни - Гана, Малави, Мозамбик, Бенин, Буркина Фасо, Сенегал, Замбия, Етиопия, Уганда, Индия, Бангладеш, Мексико и Перу.

Над 800 милиона души нямат достатъчно храна, но основателите на  The Hunger Project вярват, че хората, живеещи в глад, не са проблемът, а решението.  Те не виждат милиард "гърла за хранене", а  милиард човешки същества, които се стремят към промяна- предприемачи и иноватори, нетърпеливи да действат.  

„Решаваща част от нашата работа е промяната на мисленето на човек от „Не мога“ до „Мога“ и в крайна сметка до „Ние можем“. Идеята е да отприщим капацитета, креативността и лидерството на хората, така че те да могат да станат агенти на собственото си развитие“

Чрез множество семинари, практични уроци и подкрепа вече много жени  разработват собствено стопанство,  с което изхранват семействата си и дори предлагат продукция на местните пазари. С приходите,  те дават заеми на други жени в общността за стартиране на собствени проекти и генериране на доходи.

Вижте повече за проекта:

https://thehungerproject.org.uk

За участието си в проекта, Dock&Bay си сътрудничат с базираната в Лондон художничка Eloisa Henderson-Figueroa, чието творчеството съвсем точно показва мисията на Dock&Bay  - да изпълни света с радост чрез живи цветове и форми. Резулатът е два невероятни модела кърпи-Cromatic Carnival и Joyful Discovery!

 „Избрах The Hunger Project, защото това е наистина невероятна кауза, която извежда жените на преден план във всичко! Те работят с общността и  помагат да се измъкнат от бедността. Да направя света по-ярък е точно това, което искам. Искам да правя хората щастливи.” казва Елоиса.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новости

Нови продукти— Онлайн от PODREDENI.EU

Dock&Bay в подкрепа на Тhe Hunger Project

Dock&Bay в подкрепа на Hunger Project

Както вече знаете, всяка година Dock&Bay избират кауза и организация, която да подкрят, дарявайки 20% от приходите си.Тази година това е THE HUNGER PROJEC Както вече знаете, всяка година Dock&Bay избират кауза и организация, която да подкрят, дарявайки 20% от приходите си.Тази година това е THE HUNGER PROJEC 2023-04-28T09:26:43+03:00 Dock&Bay в подкрепа на Тhe Hunger Project

<p>Както вече знаете, всяка година Dock&amp;Bay избират кауза и организация, която да подкрепят, дарявайки 20% от печалбата си.</p> <p>Тази година това е <strong>THE HUNGER PROJECT</strong></p> <p style="font-weight: 400;">Визията на The Hunger Project е за свят, в който всяка жена, мъж и дете водят здравословен и пълноценен живот, постигнат самостоятелно и изпълнен с достойнство. Идеята е, <span>&nbsp;</span>не привличането на спешна хуманитарна помощ, а въвеждането на устойчиви стратегии, с които <span>&nbsp;</span>да се сложи край на глада и бедността. Самостоятелното отглеждане на храна е в основата на проекта, който е ориентиран основно към жените като символ на новия живот.</p> <p style="font-weight: 400;"><span>Проектът се осъществява с помощта на множество партньорски организации и включва 13 програмни страни - Гана, Малави, Мозамбик, Бенин, Буркина Фасо, Сенегал, Замбия, Етиопия, Уганда, Индия, Бангладеш, Мексико и Перу.</span></p> <p>Над 800 милиона души нямат достатъчно храна, но основателите на &nbsp;The Hunger Project вярват, че хората, живеещи в глад, не са проблемът, а решението. &nbsp;Те не виждат милиард "гърла за хранене", а &nbsp;милиард човешки същества, които се стремят към промяна- предприемачи и иноватори, нетърпеливи да действат. &nbsp;</p> <p>&bdquo;Решаваща част от нашата работа е промяната на мисленето на човек от &bdquo;Не мога&ldquo; до &bdquo;Мога&ldquo; и в крайна сметка до &bdquo;Ние можем&ldquo;. Идеята е да отприщим капацитета, креативността и лидерството на хората, така че те да могат да станат агенти на собственото си развитие&ldquo;</p> <p>Чрез множество семинари, практични уроци и подкрепа вече много жени &nbsp;разработват собствено стопанство, &nbsp;с което изхранват семействата си и дори предлагат продукция на местните пазари. С приходите, &nbsp;те дават заеми на други жени в общността за стартиране на собствени проекти и генериране на доходи.</p> <p>Вижте повече за проекта:</p> <p><a href="https://thehungerproject.org.uk" title="The Hunger Project">https://thehungerproject.org.uk</a></p> <p class="tw-data-text tw-text-large tw-ta" data-placeholder="Translation" id="tw-target-text" dir="ltr"><span class="Y2IQFc" lang="bg">За участието си в проекта, Dock&amp;Bay си сътрудничат с базираната в Лондон художничка Eloisa Henderson-Figueroa, чието творчеството съвсем точно показва мисията на Dock&amp;Bay &nbsp;- да изпълни света с радост чрез живи цветове и форми. Резулатът е два невероятни модела кърпи-Cromatic Carnival и Joyful Discovery!</span></p> <p class="tw-data-text tw-text-large tw-ta" data-placeholder="Translation" dir="ltr"><span class="Y2IQFc" lang="bg">&nbsp;&bdquo;Избрах The Hunger Project, защото това е наистина невероятна кауза, която извежда жените на преден план във всичко! Те работят с общността и &nbsp;помагат да се измъкнат от бедността. Да направя света по-ярък е точно това, което искам. Искам да правя хората щастливи.&rdquo; казва Елоиса.</span></p> <p><strong></strong></p>

Сравнение на продукти