Чорапи от ВОДОРАСЛИ!

05.09.2023 17:58:38

Чорапи от ВОДОРАСЛИ!

Чорапи от водорасли?!

Да – възможно е!В сътрудничество с WWF и North Sea Farmer, новата колекция на Healthy Seas Socks - вече Forebel&Sea Socks, e създадена от SEACELL!

Seacell е тъкан от водорасли. Начинът, по който се произвежда, е чрез обработване на стъблата, листата и/или семената на кафяви водорасли. Разработва  се в лаборатории, където се с смесва с  целулоза и се превръща в нишка, която се тъче. Материята е превъзходна: мека, еластична, дишаща, хипоалергенна, попива влагата и възпрепятства развитието на бактерии. Най-впечатляващият аспект обаче е, че хранителните вещества на морските водорасли се запазват в нишките, включително желязо, калций, магнезий,  витамин Е и имат изключително благоприятно въздействие върху организма. Материалът е много търсен сред марките за спортно облекло, но вече и много дизайнери го използват за своите колекции.

Носете чорапи FORBEL&Seas Socks - HSS!Защото ви е грижа!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Грижа за природата

Грижа за Природата— Актуално от PODREDENI.EU

Чорапи от ВОДОРАСЛИ!

Чорапи от ВОДОРАСЛИ!

Чорапи от водорасли?!Да – възможно е!В сътрудничество с WWF и North Sea Farmer, новата колекция на Healthy Seas Socks - вече Forebel&Sea Socks, e създаден Чорапи от водорасли?!Да – възможно е!В сътрудничество с WWF и North Sea Farmer, новата колекция на Healthy Seas Socks - вече Forebel&Sea Socks, e създаден 2023-09-05T19:28:15+03:00 Чорапи от ВОДОРАСЛИ!

<p><span lang="BG">Чорапи от водорасли?!<o:p></o:p></span></p> <p><span lang="BG">Да &ndash; възможно е!<o:p></o:p></span><span lang="EN-US">В сътрудничество с WWF и North Sea Farmer, н<span lang="BG">овата колекция на Healthy Seas Socks - вече&nbsp;</span><strong>Forebel&amp;Sea Socks,&nbsp;</strong>e <span lang="BG">създадена от </span>SEACELL!</span></p> <p><span>Seacell е тъкан от водорасли. Начинът<span lang="EN-US">, </span>по който се произвежда<span lang="EN-US">, </span>е <span lang="BG">чрез обработване</span> на стъблата, листата и<span lang="BG">/или </span>семената <span lang="BG">на кафяви водорасли.</span><span lang="BG"> </span>Разрабо<span lang="BG">тва </span><span lang="BG">&nbsp;</span><span lang="BG">с</span>е в лаборатории, <span lang="BG">където се с </span>смес<span lang="BG">ва с </span>&nbsp;целулоз<span lang="BG">а и се превръща в нишка, която се тъче. </span><span class="y2iqfc"><span lang="BG">Материята е превъзходна: мека, еластична, дишаща, хипоалергенна, попива влагата и възпрепятства развитието на бактерии. Най-впечатляващият аспект обаче е, че хранителните вещества на морските водорасли се запазват в нишките, включително желязо, калций, магнезий, &nbsp;витамин Е и имат изключително благоприятно въздействие върху организма. Материалът е много търсен сред марките за спортно облекло, но вече и </span></span><span lang="BG">м</span>ного дизайнери&nbsp;го използват за своите колекции. <o:p></o:p></span></p> <p><span lang="BG">Носете чорапи FORBEL&amp;Seas Socks - HSS!Защото ви е грижа!</span><span lang="BG"><o:p></o:p></span></p> <p></p>

Сравнение на продукти