Цел Dock&Bay 2021!

20.01.2021 14:06:42

Цел Dock&Bay 2021!

В Dock & Bay споделяме разбирането, че никой не е перфектен, още повече ние самите. Силно сме “запалени”, обаче по нашата планета и постоянно търсим начини да подобрим подхода си към едно по-устойчиво бъдеще. От м. март 2020 г. даряваме 5% от печалбите си на световни благотворителни организации, които работят в защита на емблематични и застрашени животински видове.

След WDC (организация за защита на китове и делфини), за 2021 г. наш нов партньор е WWF!

Най-големямото ни постижение и гордост е, че всички наши невероятни продукти вече са направени от 100% рециклирани материали и опаковката ни също е рециклирана или биоразградима!

Малките стъпки могат да доведат до големи промени. Време всички да се съберем и заедно да изградим нашето устойчиво бъдеще!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новости

Нови продукти— Онлайн от PODREDENI.EU

Цел Dock&Bay 2021!

Цел Dock&Bay 2021

В Dock & Bay споделяме разбирането, че никой не е перфектен, още повече ние самите. Силно сме “запалени”, обаче по нашата планета и постоянно търсим начини В Dock & Bay споделяме разбирането, че никой не е перфектен, още повече ние самите. Силно сме “запалени”, обаче по нашата планета и постоянно търсим начини 2021-01-21T10:23:05+02:00 Цел Dock&Bay 2021!

<p>В Dock &amp; Bay споделяме разбирането, че никой не е перфектен, още повече ние самите. Силно сме &ldquo;запалени&rdquo;, обаче по нашата планета и постоянно търсим начини да подобрим подхода си към едно по-устойчиво бъдеще. От м. март 2020 г. даряваме 5% от печалбите си на световни благотворителни организации, които работят в защита на емблематични и застрашени животински видове.</p> <p>След WDC (организация за защита на китове и делфини), за 2021 г. наш нов партньор е WWF!</p> <p>Най-големямото ни постижение и гордост е, че всички наши невероятни продукти вече са направени от 100% рециклирани материали и опаковката ни също е рециклирана или биоразградима!</p> <p>Малките стъпки могат да доведат до големи промени. Време всички да се съберем и заедно да изградим нашето устойчиво бъдеще!</p> <p></p>

Сравнение на продукти